Ga naar de inhoud
Home » Bullrock Zondag

Bullrock Zondag

Zaal open 12:30u tot 20:00u
Apollo trapt als eerste af om 13:30

APOLLO

Apollo is in juni 1879 opgericht door een negental muzikale heren. Hun grote liefde voor muziek zorgde ervoor dat Laren sindsdien een, vooral op gezelligheid gerichte, muziekvereniging rijker is. Deze gezelligheid kwam vooral naar voren wanneer tijdens kleine concerten waarbij de Larense bevolking al zingende Apollo begeleidde.

VERSATILE

Versatile is ontstaan als begeleidende band bij de Laornse Passion in de kerk te Laren.

Versatile is een band bestaande uit 5 enthousiaste mensen die gezellig muziek maken en plezier hebben hier in.

Versatile staat voor veelzijdig en dat laten we weer zien. Een keer wat anders, maar zeker leuk om een keer te doen!

The Travelin’ Band – CCR Tribute

The Travelin’ Band – CCR Tribute
Oprecht & intens, met de energie van toen!

The Travelin’ Band (CCR-tribute-band) is een tributeband die zich volledig toelegt op het repertoire van John Fogerty & zijn Creedence Clearwater Revival (CCR).

The Travelin’Band bestaat uit ouwe rotten en een beetje jong bloed, die op zoek gaan naar de roots van de swamp rock-‘n-roll. Vanzelfsprekend kan die zoektocht maar bij één band eindigen en dat is Creedence Clearwater Revival ofwel CCR.

Mirage

Mirage – A tribute to Fleetwood Mac

Fleetwood Mac tribute band “Mirage” neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de legendarische band. Met hits als “Dreams”, “Go Your Own Way”, en “Rhiannon”, laten ze het publiek swingen op de muziek die Fleetwood Mac wereldberoemd heeft gemaakt. Maar dat is niet alles: deze getalenteerde muzikanten spelen ook oudere nummers uit de tijd van Peter Green, zoals het prachtige “Need Your Love So Bad”.

Pam MacBeth brengt Stevie Nicks tot leven met haar krachtige en soulvolle stem, terwijl Louise van de Sande Bakhuyzen de subtiliteiten van Christine McVie’s pianospel en zang perfectioneert. Hans Sligter’s gitaarklanken brengen Lindsey Buckingham’s gitaarsolo’s tot leven, terwijl Ex Herman Brood’s Wild Romance drummer Guzz Genser de beats levert die Fleetwood Mac’s muziek zo onweerstaanbaar maken. Jeroen Bos op de bas zorgt voor de stevige en swingende ritmesectie waar Fleetwood Mac bekend om staat.

“Mirage” is meer dan een tribute band; het is een eerbetoon aan Fleetwood Mac en hun tijdloze muziek. Het is een onvergetelijke ervaring die je meeneemt terug naar de jaren ’70 en ’80, en je doet verlangen naar meer.