Ga naar de inhoud
Home » Bullrock Zondag

Bullrock Zondag

Zaal open 12:30u tot 20:00u
Apollo trapt als eerste af om 13:30

APOLLO

Apollo is in juni 1879 opgericht door een negental muzikale heren. Hun grote liefde voor muziek zorgde ervoor dat Laren sindsdien een, vooral op gezelligheid gerichte, muziekvereniging rijker is. Deze gezelligheid kwam vooral naar voren wanneer tijdens kleine concerten waarbij de Larense bevolking al zingende Apollo begeleidde.

VERSATILE

Versatile is ontstaan als begeleidende band bij de Laornse Passion in de kerk te Laren.

Versatile is een band bestaande uit 5 enthousiaste mensen die gezellig muziek maken en plezier hebben hier in.

Versatile staat voor veelzijdig en dat laten we weer zien. Een keer wat anders, maar zeker leuk om een keer te doen!

The Travelin’ Band – CCR Tribute

The Travelin’ Band – CCR Tribute
Oprecht & intens, met de energie van toen!

The Travelin’ Band (CCR-tribute-band) is een tributeband die zich volledig toelegt op het repertoire van John Fogerty & zijn Creedence Clearwater Revival (CCR).

The Travelin’Band bestaat uit ouwe rotten en een beetje jong bloed, die op zoek gaan naar de roots van de swamp rock-‘n-roll. Vanzelfsprekend kan die zoektocht maar bij één band eindigen en dat is Creedence Clearwater Revival ofwel CCR.

THE EAGLES LEGACY

‘THE EAGLES LEGACY’ is de nieuwe naam van de vroegere band ‘New Gig In Town’. De band brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse band The Eagles. De band bestaat uit zes top muzikanten met de missie om de muziek van The Eagles qua zang en instrumentatie zo dicht mogelijk te benaderen. De bandleden streven er naar de muzikale nalatenschap van The Eagles respectvol en authentiek te brengen, met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl te hercreëren. De luisteraar wordt meegenomen op een prachtige muzikale reis door de glorietijd van The Eagles.