Meteen naar de inhoud

Bullrock Zondag

Tent open 10:00u
Apollo begint deze ochtend met spelen

BOH FOI TOCH

Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband. Oud-Normaalleden Jan Manschot en Ferdi Joly, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper vonden elkaar voor een optreden tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag, 1990 in Hengelo (Gld).

Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes. Besloten werd door te gaan.
Het repertoire werd uitgebreid en polka’s, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folky deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het Achterhoeks!

Jan Manschot verliet de band in 1997 en Han Mali kon als drummer gelijk aan de slag met de opnames van de 4e CD “Boekspek”. Ferdi Joly keerde eind 2005 terug naar zijn oude liefde “Normaal”. Oud-Normaal gitarist Paul Kemper volgde hem op. 

Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest.

APOLLO

Apollo is in juni 1879 opgericht door een negental muzikale heren. Hun grote liefde voor muziek zorgde ervoor dat Laren sindsdien een, vooral op gezelligheid gerichte, muziekvereniging rijker is. Deze gezelligheid kwam vooral naar voren wanneer tijdens kleine concerten waarbij de Larense bevolking al zingende Apollo begeleidde.