Meteen naar de inhoud

Coronatoegangsbewijs

Coronatoegangsbewijs

Voordat je bij ons in de tent mag komen moet je jouw coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of de papieren versie via www.coronacheck.nl/print laten zien. Let op, een printje van je testuitslag of het gele boekje is niet geldig als coronatoegangsbewijs.

Met de CoronaCheck-app zet je jouw negatieve testuitslag om in een coronatoegangsbewijs met QR code die snel kan worden gescand bij de ingang. Dit doe je met de ophaalcode die bij je negatieve testresultaat ontvangt. Ook kun je, na volledige vaccinatie en het hebben van een vaccinatiebewijs in de Coronacheck app, een coronatoegangsbewijs aanmaken. Heb je geen smartphone? Dan kun je via www.coronacheck.nl/print een coronatoegangsbewijs maken dat je kunt uitprinten.

Wij, het bullrock team staan niet bij de ingang om jouw coronatoegangsbewijs te controleren. Er is hiervoor is een apart bedrijf ingehuurd.

Je laat vervolgens je QR-code scannen bij de ingang. De geldigheid van het coronatoegangsbewijs wordt mogelijk gecontroleerd in combinatie met je ID-bewijs. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen. Let op: je kunt maar voor één persoon een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app laten zien. Iedere bezoeker heeft dus een eigen telefoon met de app nodig of het geprinte testbewijs nodig.

Na de corona toegangsbewijs controle krijg je met je entree kaartje die je mogelijk al in de voorverkoop hebt gekocht of voor die dag wilt kopen mits ze er nog zijn een (dag) polsbandje. Dit is je entree en coronatoegangsbewijs voor die dag.

Meer informatie vind je via www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Let op:

  • Zonder een officiële QR-code, geprint (coronacheck.nl/print) of op je telefoon, mogen we je niet naar binnen laten. Papieren vaccinatiebewijzen, het gele boekje of andere documentatie is niet geldig als Coronatoegangsbewijs. We hebben hiervoor echt de QR-code nodig.
  • Neem je ID (rijbewijs, ID kaart of paspoort) mee! Een bankpas of kopie/foto van je ID op je telefoon is NIET geldig.
  • Indien je bent gevaccineerd, zorg er dan voor dat je beide vaccinaties toevoegt in de CoronaCheck App. Dit kun je doen met behulp van je DigiD. Je moet ook zelf je tweede vaccinatie toevoegen, dit gebeurt niet automatisch.
  • Check voordat je naar de zaal gaat of je Nederlandse QR-code werkt op je telefoon.
  • Houd er rekening mee dat je telefoon een internetverbinding nodig heeft om de CoronaCheck App te openen en de QR-code te genereren.
  • Zorg ervoor dat de tijd van je telefoon automatisch staat ingesteld. Indien je de tijd handmatig hebt ingesteld kan deze mogelijk niet overeenkomen met de daadwerkelijke tijd, wat er voor kan zorgen dat er een rood scherm verschijnt bij het scannen van je QR-code.