Ga naar de inhoud
Home » Bullrock promotie pagina

Bullrock promotie pagina

Wij zijn een vriendenclub uit Laren GLD met als doel elke vorm van rockmuziek te verkondigen. Een radio en/of tv-show en een jaarlijkse rock evenement met diverse bands.  

Voor meer info over de bands van dit jaar zie onze hoofdpagina van de website. 

We zijn ooit begonnen zonder enige dj-ervaring maar wel als doel om alle soorten rockmuziek te verkondigen. Om de lat laag te houden hebben we ons sindsdien ‘de slechtste DJ’s ooit’ genoemd. Dit idee hoor je vaak terug in ons programma. 

Ons Radio& TV core team bestaat uit: 
Andre: Bullrock programmamaker en DJ 
Christiaan: Sitekick, technicus en eindredacteur  
Erik en Ronnie :DJ’s 
 
We maken drie afleveringen per maand waar van er eentje ook bedoeld is voor TV. In de tv-aflevering promoten we zo veel mogelijk lokale rockbands. We maken deze aflevering liefst lokaal bij mensen thuis of in een buurt cafés om de rock sfeer nog beter te promoten. 
Op dit moment zijn we te horen en te zien bij de regio omroep radio ideaal.

Kleine technische opmerkingen: 
Als we ‘on tour’ zijn maken we gebruik van simpel opname apparatuur. Of wel ons beroemde Chinese mengtafeltje. Moet net in een fietstas passen zegt onze technicus. Maar vaak is dat niet zo… Binnenkort (september 2023) maken we gebruik van de Helderop BV studio met Symetrix Prism + Shure SM7B microfoons en DHD 4200 mengtafel met omiplayer software. 

Voor meer info neem contact op met christiaan.slot@bullrock.nl 


Recente radio en TV opnames:

Radio opname 09-2023.
Video opname 07 -2023