Ga naar de inhoud
Home » Bullrock Zaterdag

Bullrock Zaterdag

Zaal open 18:00u tot 24:00u
Locatie:Deventerweg 67c Laren GLD

Money & The man

In het bruisende en diverse muzieklandschap van Zwolle komt het dynamische rockduo Money & The Man naar voren. Opgericht in 2013, betoveren zanger-gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek het publiek met hun rauwe energie en indringende optredens. Hun sound is een intrigerende mix van blues, garage rock en indie-invloeden, waardoor ze een uniek en eigenzinnig geluid creëren dat niet onopgemerkt blijft.

Henk Wesselink en Ymte Koekkoek waren klasgenoten, maar het was niet meteen liefde op het eerste gezicht. Het tij keerde echter toen ze in 2013 voor een muzikale opdracht werden opgesloten in een studio. Vanaf dat moment waren ze onvermijdelijk en onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

LIVIN’BOOM

Livin’ Room zet de akoestische gitaren aan de kant en slingert de elektrische gitaren aan en wordt Livin’Boom

AC in DC

AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste live bands ooit. Jong en oud koesteren deze band die met een zeer groot feest gehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tribute/cover band met de complete ritme sectie van ACTION IN DC terug van weg geweest. Drummer Lambert van den Munckhof, bassist Nick McGrath en gitarist Laurent Schijns laten opnieuw horen hoe AC/DC moet klinken. En zoals bij AC/DC gaat ook hier Bon Scott in de persoon van John Blandford (UK) een nieuwe periode ACinDC versterken met aan zijn zijde Erwin Wuite als de jonge Angus Young die als een waanzinnige al hoofdschuddend over het podium raast. Met tonnen ervaring op nationale en internationale podia waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Engeland, en Australië… en festivals van Zwarte Cross, Bospop tot Graspop, brengt deze ongelofelijke AC/DC tribute / cover band u naar een hogere dimensie. Met een weergaloze vertolking van de rollen binnen AC/DC, is dit een ‘once in a lifetime experience’.