Ga naar de inhoud
Home » Bullrock Zaterdag

Bullrock Zaterdag

Zaal open 15:00u tot 24:00u
Locatie:Deventerweg 67c Laren GLD

Cosmic Debris

Het nieuwste album van ‘Cosmic Debris’ tilt krautrock letterlijk naar een hoger niveau, namelijk de ruimte in. In het drukbezette universum van de jaren 70 weten ze toch een bijzondere sound neer te zetten. Eentje met dikke gitaarriffs en gewelddadig drumwerk. Vette psychedelische rock met een jaren 70 tintje en dat allemaal van eigen bodem.

Bloody Buccaneers

Met ruim 150 optredens en zo’n 50 Earring krakers op hun repertoire, is GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia. De band speelt overigens niet uitsluitend in Nederland, maar wordt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia gevraagd. In juli 2015 kwamen ruim 9.000 mensen af op hun twee en een half uur durende show bij de Kasteeltuinconcerten in Helmond. Het spreekt vanzelf dat Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits speelt zoals “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en natuurlijk millionseller “Radar Love”. Maar ook live-klassiekers als “Another 45 Miles”, “Back Home”, “Going To The Run” en “Long Blond Animal” staan op de playlist. Daarnaast verrast de band Earring fans door regelmatig wat minder voor de hand liggende albumtracks te spelen zoals “Mad Love Is Coming”, “Mission Impossible” en “The Vanilla Queen”.

LIVIN’BOOM

Livin’ Room zet de akoestische gitaren aan de kant en slingert de elektrische gitaren aan en wordt Livin’Boom

REDSTACKS

Rocknostalgie; aangezwengelde versterkers, virtuoze keyboards, dreunende drums en acrobatische zang. Redstacks-oprichters Jeffrey Revet en Jouke Westerhof, hoewel geboren in de late jaren ’80, hadden net zo goed in de vroege jaren ’70 kunnen leven. Hun muzikale inspiratie puttend uit alle tijdperken, zijn ze in staat om hun lessen te verwerken in een leuke, energieke hommage aan de rock ’n roll grootheden van weleer.